Bijles Academie

Bijles in Amsterdam?

bijles amsterdamZijn en vakken op school waar je meer moeite mee hebt dan andere? Of werk je heel hard, maar blijven de cijfers tegenvallen? Dan is bijles een goede manier om dit op te lossen. Bijles in Amsterdam volg je bij de Bijles Academie! De bijles wordt gegeven op locatie of bij je thuis.

Bijles Amsterdam: wie, wat en waar?

De bijles van de Bijles Academie worden verzorgd door gemotiveerde academisch opgeleiden of studenten. Deze studenten zijn ervaren met het geven van bijles aan scholieren. Ook geven onze studenten alleen maar les in het vak waar ze in zijn opgeleid. Bij de selectie van onze bijles-studenten letten we niet alleen op hun eigen cijferlijst, maar ook op persoonlijke, sociale en communicatieve vaardigheden. Hierdoor profiteer je niet alleen van hun kennis, maar zijn het ook prettige mensen in de omgang en begrijpen ze je beter. Dit maakt dat ze je vaak ook beter kunnen motiveren. De Bijles Academie kent drie bijlesniveaus voor leerlingen: (1) Basisonderwijs, (2) Voortgezet onderwijs en (3) Middelbaar beroeps- en hoger onderwijs (MBO, HBO en WO).

De bijlessen worden gegeven op elke dag van de week (ook in het weekend en gedurende de vakanties). In principe wordt bijles op onze vestiging in Amsterdam gegeven, maar in overleg kunnen bijlessen ook thuis worden verzorgd. Daarnaast is het mogelijk om bijles in groepsverband te doen.

Hoe begin ik?

Allereerst kun je contact met ons opnemen om aan te geven dat je interesse hebt in bijles in Amsterdam. Daarna houden we een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de jou en/of  je ouder(s). Als het nodig is, maken we aan de hand van een proefles in overleg een plan van aanpak. Daarna kunnen we beginnen!

Contact

Ben je geïnteresseerd in bijles in Amsterdam? Neem dan eens contact met ons op. Ga naar onze Contact-pagina en selecteer een van de vestigingen te Amsterdam (de Pijp, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Oost of IJburg).

We hopen je snel te ontmoeten bij de Bijles Academie Amsterdam!