Bijles Academie

Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Huiswerkbegeleiding AmsterdamVind je het lastig om je huiswerk op tijd af te krijgen? Of ben je iemand die huiswerk altijd tot het laatste moment uitstelt? Dan kan huiswerkbegeleiding een prima oplossing zijn om hier verbetering in aan te brengen. De Bijles Academie biedt huiswerkbegeleiding in Amsterdam voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken met zijn of haar huiswerk. De BijlesAcademie werkt op het vlak van huiswerkbegeleiding in Amsterdam samen met The School.

Huiswerkbegeleiding: hoe werkt het?

Bij de Bijles Academie Amsterdam kun je een aantal middagen of avonden in de week inplannen om te werken aan je huiswerk onder begeleiding. Samen met jou en/of je ouders maken we een plan van aanpak, indien nodig specifiek op de vakken waar je hulp bij nodig hebt. Ook maken we actief contact met scholen en docenten zodat we altijd op de hoogte zijn van de behandelde leerstof en het huiswerk dat zij opgeven. Er is altijd op elke zes leerlingen minimaal één begeleider aanwezig. Zo zorgen we dat je altijd hulp volgens onze hoge kwaliteitsnormen krijgt. De Bijles Academie is open van maandag tot en met vrijdag.

Huiswerkbegeleiding Amsterdam: wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn vier verschillende pakketten voor huiswerkbegeleiding, variërend van 1 middag tot maximaal 6 middagen per week. Het aantal uren huiswerkbegeleiding dat je per dag kunt afnemen is onbeperkt. Als later in het traject blijkt dat je minder minder tijd nodig hebt om je huiswerk onder begeleiding te maken, melden we dat aan je ouders. De mogelijkheid bestaat om in overleg met je ouders dan een alternatieve invulling te geven aan de tijd die je over hebt.

Huiswerkbegeleiding voor studenten

huiswerkbegeleiding amsterdamAls student (MBO, HBO, WO) kan de studie je soms boven het hoofd stijgen. Je weet niet goed hoe je het studeren moet aanpakken , je kunt niet goed plannen of het lukt je gewoon niet goed om je te houden aan een planning en benodigde zelfstudie-uren. Samen maken we een plan van aanpak; in dit plan komen verschillende zaken naar voren, met als doel om jouw studiejaar tot een succesvol einde te brengen. Begeleiding kan bestaan uit wat inhoudelijke ondersteuning tot aan leren studeren (leren-leren). Daarnaast biedt studiebegeleiding een stok achter de deur om op regelmatige basis aan je studie te werken. De studiecoaches motiveren en stimuleren je hier bij.

Contact

Ben je geïnteresseerd in huiswerkbegeleiding in Amsterdam? Neem dan eens contact met ons op. Ga naar onze Contact-pagina en selecteer een van de vestigingen te Amsterdam (de Pijp, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Oost en IJburg) of bezoek de pagina van ons Huiswerkinstituut in Amsterdam.

We hopen je snel te ontmoeten bij de Bijles Academie Amsterdam!