Bijles Academie

Huiswerkbegeleiding voor Studenten

Als student (MBO, HBO, WO) kan de studie je soms boven het hoofd stijgen. Je weet niet goed hoe je het studeren moet aanpakken , je kunt niet goed plannen of het lukt je simpelweg niet goed om je te houden aan een planning en benodigde zelfstudie uren.

De Bijles Academie biedt met studiebegeleiding de mogelijkheid om een aantal middagen of avonden in de week in te plannen om onder begeleiding te werken aan je studie. Er wordt samen met jou een plan van aanpak gemaakt. In dit plan komen diverse aspecten naar voren die alle als doel hebben om jouw studiejaar tot een succesvol einde te brengen.  De begeleiding kan bestaan uit  wat inhoudelijke ondersteuning tot aan leren studeren (leren-leren). Daarnaast biedt de studiebegeleiding een stok achter de deur om op regelmatige basis aan je studie te gaan. Je wordt hierbij gemotiveerd en gestimuleerd door de studiecoaches.

De Bijles Academie is open voor studiebegeleiding van maandag tot en met vrijdag van 14:00 – 20:00. Bij sommige vestigingen bestaat er ook de mogelijkheid om op zondag huiswerkbegeleiding te volgen. De tijden zijn dan beperkt van 14.00 – 18.00.

Gekozen kan worden uit vier verschillende abonnementen studiebegeleiding van minimaal 2 middagen tot maximaal 5 middagen per week. Het aantal uren studiebegeleiding dat per dag kan worden afgenomen is onbeperkt (binnen de openingstijden van de vestiging).

Tarief

Voor de studie/huiswerkbegeleiding kent de Bijles Academie de volgende maandelijkse abonnementsprijzen:

  • 1 middag per week: Euro 160,- per maand
  • 2 middagen per week: Euro 230,- per maand
  • 3 middagen per week: Euro 300,- per maand
  • Onbeperkt per week: Euro 360,- per maand (niet beschikbaar in Utrecht)
  • 4 middagen per week: Euro 360,- per maand (alleen in Utrecht)
  • 5 middagen per week: Euro 420,- per maand (alleen in Utrecht)

Vestiging *

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Uw bericht *