Bijles Academie

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding bij De BijlesAcademie betekent een x aantal dagen per week aan de slag met huis- en leerwerk onder begeleiding van studiecoaches. Er wordt samen met de leerling en ouder een plan van aanpak gemaakt die past bij de wensen en doelstellingen van de leerling. Maatwerk is belangrijk maar er zijn ook een aantal vaste elementen binnen de huiswerkbegeleiding zoals; aandacht voor plannen, leren-leren, inhoudelijke ondersteuning en overhoren.  De voortgang en resultaten van de leerling worden bijgehouden in ons leerling volgsysteem Homi. Dit alles in een prettige leeromgeving waar de leerling zich thuis kan voelen.

Op iedere zes leerlingen is minimaal 1 studiecoach aanwezig.

De BijlesAcademie is open voor huiswerkbegeleiding van maandag tot en met vrijdag van 14:00 – 20:00. Ook zijn een aantal locaties op zondag geopend.*

Ook voor studenten MBO, HBO, WO  is de BijlesAcademie een plek om om onder toeziend oog van studiecoaches te studeren. De BijlesAcademie begeleidt studenten bij het plannen van hun studie, vertrouwen in hun eigen kunnen en biedt een stok achter de deur om geconcentreerd en effectief te studeren.

Huiswerkbegeleiding pakketten

Er kan gekozen worden uit diverse abonnementsvormen huiswerkbegeleiding Het aantal uren huiswerkbegeleiding dat per middag wordt afgenomen is onbeperkt.

De BijlesAcademie is ook tijdens de schoolvakanties open. Sommige vestigingen zijn ook op zondag geopend.

Er bestaat sinds kort ook de mogelijkheid tot het afnemen van individuele huiswerkbegeleiding aan huis. Dit is een zeer intensieve, maar effectieve vorm van huiswerkbegeleiding waarbij uw kind in alle vakken 1-op-1 wordt geholpen.

Voor specifieke informatie over de locatie bij u in de buurt kunt u kijken bij vestigingen.

Vestiging *

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Uw bericht *