Bijles Academie

Wie wij zijn

De Bijles Academie wordt gerund door een multidisciplinaire groep partners die ervaring hebben opgedaan in verschillende sectoren zoals het onderwijs, de consultancy en de zorg. Ze zijn gepassioneerd door het onderwijs en het werken met kinderen. Hun gemeenschappelijke filosofie is dat het leuk moet zijn om te leren. Dan komt de motivatie vanzelf.

De Bijles Academie werkt met een jong team van enthousiaste docenten. De Bijles Academie heeft hier voor jong gekozen omdat het haar mening is dat jonge mensen het beste iets aan elkaar kunnen uitleggen. Er is geen onoverbrugbare generatiekloof. De docenten van de Bijles Academie zijn talentvolle academische studenten, pas afgestudeerden en/of promovendi die veel ervaring hebben met het geven van bijles en/of huiswerkbegeleiding. Omdat zij nog in een recent verleden op school (VWO/Gymnasium) zijn geweest of aan de universiteit studeren of hebben gestudeerd, weten zij precies waar een leerling tegen aanloopt en hoe ze hier op in kunnen spelen.

Onder goed onderwijs verstaat de Bijles Academie niet alleen de kennis van feiten, maar een manier van denken, problemen aanpakken en goed plannen. Dit brengen wij onze leerlingen graag bij.