Bijles Academie
Partners

Omdat wij regelmatig vragen krijgen naar bredere ondersteuning van onze leerlingen, hebben wij samenwerkingen met verschillende organisaties die gespecialiseerd zijn in extra aanvullende diensten op het gebied van onderwijs, coaching en training. Met vragen kunt u bij uw vestiging terecht. Natuurlijk kunt u de organisaties ook rechtstreeks benaderen.

Resumeren, Partner van Bijles Academie.

Resumeren organiseert in samenwerking met Bijles Academie trainingen voor middelbare scholieren en studenten. We schijven gerichte trainingen en bereiden alle kandidaten voor op het eerst volgende toetsmoment.

De trainingen zijn bedoeld voor alle klassen en niveaus van de middelbare school, HBO en WO studenten. Onder leiding van professionele begeleiders schrijven en organiseren we trainingen op maat.

Joho

JoHo is een belangenorganisatie met wereldwijd winkels en websites, waar mensen en organisaties worden gestimuleerd en geholpen bij talentontwikkeling en internationale samenwerking.
Joho gelooft, net zoals de BijlesAcademie , in de persoonlijke ontwikkeling van scholieren en studenten. Zij doet dat door middel van studie ondersteuning in de vorm van samenvattingen, maar ook door middel van het adviseren en organiseren van buitenland reizen en tussen jaren.

Lees verder of word direct JoHo donateur (€5,- per jaar) en maak gebruik van de vele voordelen, waaronder:

  • duizenden online samenvattingen van studie- en managementboeken voor scholieren, studenten en (young) professionals 
  • keuzehulp, coaching en advies bij het maken van de juiste keuzes bij kort of lang vertrek naar het buitenland
  • kortingen & cashbacks op je reis-, schade-, en zorgverzekering
  • kortingen op diensten van de BijlesAcademie.

DeSurfschool

Vereniging Buitenspelen is een initiatief van desurfschool eigenaar Freek Ruigrok die het liefst zijn hele leven lang actief bezig is bij het sportstrand van Hoek van Holland. Aan het strand kun je tot jezelf komen en alle zorgen die de drukte van de stad met zich mee brengt van je afzetten. Of het nu zwemmen, surfen, suppen, kanoën, golf-, wind- of kitesurfen is, mensen laden zich op door de rust en het één zijn met de natuur!

FC de Krachtpatsers

FC de Krachtpatsers en de Bijles Academie delen het zelfde doel: ‘Jongeren bekrachtigen’. In dit doel hebben wij elkaar gevonden en vullen wij elkaar aan. De Bijles Academie op academisch niveau, FC de Krachtpatsers op persoonlijk niveau. Beide teams worden gevormd door jonge, enthousaiste, gemotiveerde, professionele en kwalitatief goede mensen.

Bewuste kids

The expert op het vlak van aandachttraining voor kinderen.

HOMi

HOMi is een online leerlingvolgsysteem specifiek ontwikkeld voor en door huiswerkbegeleidings- en bijlesinstituten. Met HOMi kunnen de begeleiders, ouders en leerlingen realtime hun begeleiding inzien. Huiswerk, toetsen en cijfers worden via een directe koppeling met Magister automatisch overgenomen in het systeem. In combinatie met de agenda en input van de leerling en begeleiders is dit een vrijwel waterdicht systeem.