Bijles Academie

Thomas

En nu zelfstandig verder…dank voor alles wat jullie mij hebben geleerd om goed, zorgvuldig en zelfstandig te kunnen leren!

Sophia

Het was knokken, maar mede dankzij de BijlesAcademie ben ik nu eindelijk geslaagd. Wat een feest!

Recensie Anna Jurna

Ik heb hulp gezocht aan de Bijles Academie in Utrecht na een groot verschil te ervaren door de overstap van een MBO- naar een HBO instelling. Onder begeleiding van Iro Edobor hebben wij samen onderzocht waar ik ondersteuning in nodig had en waar mijn valkuilen lagen. De Bijles Academie is voor mij een plek waar ik zelfstandig kan werken met hulp van het team van begeleiders, waar vragen niet te gek zijn en waar ik altijd de steun ontvang die ik nodig heb.

Ik kan iedereen de Bijles Academie aanraden, het heeft mij gered mijn studie met een succesvollere manier aan te pakken en te doorlopen.

Bess Burghard

Dankzij de goede huiswerkbegeleiding en adviezen wist ik precies wat ik moest doen om mijn diploma te halen en dat is dus gelukt! Ik ben heel erg tevreden met hoe het er aan toe gaat op de Bijles Academie! De begeleiders zijn heel aardig en staan altijd klaar om je te helpen, je kan met elke vraag komen en ze helpen je net zo lang tot je het onder de knie hebt. De steun die je daar krijgt is echt top! Dank jullie wel!

Kor

Graag wil ik je laten weten, los van het eind resultaat, dat wij heel blij zijn met de huiswerkbegeleiding vanuit jullie instituut. Afwachten of hij slaagt, maar wij hebben er vertrouwen in.

Petra

Ik wil jullie graag bedanken voor de goede, degelijke bijles  waar S. veel van heeft geleerd.

C.

We willen jullie bedanken voor de goede huiswerkbegeleiding. Fijne zomer en tot volgend schooljaar!

Y.

Jullie hebben zoveel tijd en energie in onze dochter gestoken. Daarvoor ben ik jullie oneindig dankbaar.