STUDENT

In het kort

Aan de slag

We helpen je om op meer regelmatige basis aan je studie te werken en te studeren.

Coaching

Het aanbrengen van structuur, doelen stellen en meer inzicht krijgen in wat wel en niet werkt in het studeren.

Inhoudelijk

Vakinhoudelijk bijlessen in de meeste vakken. Meld je aan voor informatie over de mogelijkheden voor bijles in jouw struikel vak.

Studiebegeleiding

BijlesAcademie biedt met studiecoaching de mogelijkheid om een aantal ochtenden  in de week onder begeleiding te werken aan je studie. Er wordt samen met een ervaren (studie)coach een plan van aanpak gemaakt. In dit plan komen diverse aspecten naar voren die als doel hebben om jouw studie tot een succesvol einde te brengen.  De coaching bestaat onder andere uit het aanbrengen van structuur, het gezamenlijk stellen van doelen, wat inhoudelijke ondersteuning tot aan leren studeren (leren-leren). Daarbij biedt de studiecoaching een stok achter de deur om op regelmatige basis aan je studie te gaan.

In sommige gevallen is het hebben van een extra stok achter de deur voor het maken van je zelf studie uren het enige dat je nodig hebt. Of je hebt zelf geen fijne studeerplek thuis. Voor deze studenten bieden wij studieplekken. Op een van onze locaties in Amsterdam of Utrecht kun je in de ochtenden per week aan de slag. Er is WIFI, Koffie en Thee. En we bellen je als je niet op de afgesproken dag/tijd aanwezig bent zodat je net even dat extra zetje hebt om aan de slag te gaan.

Bij BijlesAcademie werken professionele coaches met een onderwijs en coach achtergrond die jou op het gebied van studiebegeleiding datgene kunnen bieden dat jij nodig hebt om je studie doelen te behalen. Zij worden ondersteund door studentdocenten die zelf succesvol zijn in hun studieresultaten en aanpak en daarom ook een waardevolle bijdrage leveren in de begeleiding van studenten.

Op locatie Utrecht Oost werkt BijlesAcademie op het gebied van studiebegeleiding samen met Marilene Zwetsloot van Praktijk voor Optimaal Leren (www.praktijkvooroptimaalleren.nl). Zij helpt al heel wat jaren studenten in het behalen van hun studiedoelen.

Bij BijlesAcademie leren we je effectief studeren en bieden we een stok achter de deur om aan de slag te gaan. In overleg met jou bepalen we wat de beste aanpak is.

Bijlessen

BijlesAcademie verzorgt bijles in vakken van het Vervolgonderwijs. Dit kan MBO, HBO of WO zijn, maar ook (zelfstudie)cursussen. Vakken waar BijlesAcademie bijles in organiseert zijn onder andere Wiskunde, Bedrijfs Economische vakken, Statistiek, Engels, Nederlands, Scriptiebegeleiding en 21+ Toets Voorbereiding. Maar ook op het gebied van (HBO)Recht en Geneeskunde hebben we studenten geholpen met bijlessen. Wij koppelen student met een geschikte docent. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aan de hand van een telefonische intake, waarin we hulpvraag, doelen en beschikbaarheid bespreken checkt BijlesAcademie haar bestand van studentdocenten. Mocht er een geschikte docent zijn dan wordt de bijles ingepland. BijlesAcademie zorgt dat je binnen een paar dagen weet of we een geschikte docent voor je hebben zodat je snel weet waar je aan toe bent. De bijlessen vinden plaats op onze locaties.

Bijlessen worden gegeven door BijlesAcademie geselecteerde student docenten. 

WO studenten, vaak eind bachelor of master studenten, die excelleren in bepaalde vakken en daardoor vol vertrouwen een mede student inhoudelijk kan begeleiden.

Ze staan dicht bij de stof en weten goed wat er wel en niet werkt in het studeren.

Meld je nu vrijblijvend aan en krijg advies.

NU AANMELDEN