Bijles Academie

Amstelveen – Huiswerkbegeleiding en Bijles

Amstellanden (Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn) is een drukke regio grenzend aan Amsterdam waar veel gezinnen zich vestigen om net buiten de stad in een wat rustiger omgeving te wonen. Het is hierdoor een regio met een groot aantal basis- en middelbare scholen.

Regelmatig komt het voor dat leerlingen in het basis en voortgezet onderwijs op school te weinig persoonlijke aandacht krijgen en daardoor onderpresteren. Bovendien zijn leerlingen thuis snel afgeleid en hebben ze behoefte aan een rustige plek om, onder begeleiding, hun huiswerk te maken. Daarom bieden wij huiswerkbegeleiding en bijles aan in Amstelveen in een huiselijke en stimulerende omgeving. Voorheen zaten we aan de Keizer Karelplein 13. We zijn nu verhuisd naar: AFC Nautilus, Sportlaan 35 te Amstelveen. Bel voor een afspraak naar +31(0)638147629 of vul ons contactformulier in.

Contactformulier

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Uw bericht *

Managing Partner
rijcken
Paul Rijcken
Begin 2010 is hij als senior consultant gestopt met werken bij Policy Research Corporation. Hij wilde een nieuwe uitdaging aangaan: het onderwijs! Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn kennis van internationale onderwijssytemen in combinatie met zijn consultancy skills (structureren en prioriteren) leerlingen naar betere studieresultaten kan begeleiden.