Bijles Academie

Bedum – Huiswerkbegeleiding en Bijles

Het huiswerkinstituut Bijles Academie Bedum is gevestigd aan de Beatrixlaan 1 te Bedum. Scholieren en studenten op mbo, hbo of academisch niveau kunnen hier huiswerkbegeleiding en bijles krijgen. Ook zijn er specifieke trainingen mogelijk ter voorbereiding van bepaalde examens of de citotoets, of om te gaan met faalangst.

Frank Admiraal runt het huiswerkinstituut Bedum en laat zich bijstaan door een gemotiveerd team van studenten van verschillende studierichtingen van de Rijksuniversiteit Groningen. Omdat de studenten jong zijn, voelen scholieren zich snel op hun gemak en is de sfeer prettig en stimulerend. Huiswerk maken kan best leuk zijn! In ons instituut staan flexibiliteit en begeleiding op maat centraal: geen jaarcontracten, geen strakke openingstijden, maar wél goede matches tussen scholieren en begeleiders. Bel voor een afspraak naar +31(0)613187162 of vul ons contactformulier in.

Contactformulier Bedum

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Uw bericht *

Managing Partner
Frank Admiraal
Frank Admiraal heeft jarenlang als dierenarts in de provincie Groningen gewerkt. In dat werk heeft hij altijd veel aandacht besteed aan onderwijs. Zo heeft hij stagiaires begeleid en opgeleid, en verschillende cursussen ontwikkeld. Hij heeft ook veel ervaring met het geven van trainingen aan veehouders. Daarnaast is Frank al jarenlang fervent zeiler en weet hij als zeilinstructeur en begeleider van zeilkampen zijn kennis en plezier goed over te brengen op anderen. Al deze ervaringen komen goed van pas bij het runnen van het huiswerkinstituut Groningen. Frank houdt verder van toneel, hij fietst en schaatst graag en heeft als vader van vier kinderen ook behoorlijk wat praktische ervaring met huiswerkbegeleiding!
rijcken
Paul Rijcken
Begin 2010 is hij als senior consultant gestopt met werken bij Policy Research Corporation. Hij wilde een nieuwe uitdaging aangaan: het onderwijs! Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn kennis van internationale onderwijssytemen in combinatie met zijn consultancy skills (structureren en prioriteren) leerlingen naar betere studieresultaten kan begeleiden.