Bijles Academie

Haarlem – Huiswerkbegeleiding en Bijles

**De huiswerkbegeleiding en bijlessen in Haarlem is voor het schooljaar 2017-2018 samengevoegd met de huiswerkbegeleiding op de Bronsteeweg in Heemstede. Daar hebben wij meer ruimte, betere faciliteiten en het is slechts 10 minuten fietsen vanaf onze vestiging in Haarlem**

Huiswerk maken in eigentijds pakhuis Olympia; voelt als thuis.

Bijles Academie Haarlem is voor leerlingen een plek om in een inspirerende omgeving huiswerk te maken en bijles te volgen waar het voelt als thuis! Onze gedreven, jonge docenten zijn bekend met alle vakken en proberen zo de leerlingen optimaal te begeleiden en eruit te halen wat erin zit. Daarnaast staan ze dichtbij de leefwereld van de leerling en hebben ze vaak op scholen gezeten uit de omgeving.

Speerpunten van onze huiswerkbegeleiding:

 • Wij werken met leerlingvolgsysteem Homi; de leerling checkt in/uit bij binnenkomst/weggaan, direct gekoppeld aan Magister en iedere dag een update voor ouders via de les samenvatting per email
 • Leren plannen; hoe doe je dat en hoe breng je structuur aan?
 • Aanleren van de juiste studievaardigheden zoals ‘Leren Leren’
 • Al het maakwerk wordt nagekeken
 • Alle vragen omtrent de lesstof worden beantwoord
 • Alle toetsen  worden overhoord

Huiswerkbegeleiding Haarlem

Tijdens de huiswerkbegeleiding worden de leerlingen begeleid in het maken van hun schoolwerk. Naast het plannen, het toezien op het maken van het huiswerk en overhoren vinden wij het ook erg belangrijk dat er een rol is weggelegd voor het ‘Leren Leren’.

Hoe leert het kind en zou dat misschien anders of beter kunnen? Met handige tips en goede begeleiding proberen wij de leerling hierin te ondersteunen. In een huiselijke sfeer waarbij naast hard werken ook het sociale aspect een belangrijke rol speelt, werken wij aan de studieresultaten van de leerling.

Openingstijden:

 • Maandag t/m vrijdag 14.00 – 20.00 uur
 • De bijlessen kunnen in overleg ook in het weekend of in de avonduren worden gegeven.

En verder. . .

 • Instromen wanneer je wilt
 • Afname aantal middagen in overleg; we adviseren een minimum van 2 middagen per week
 • Ziek? Dan kun je deze gemiste dag komen inhalen op een ander moment
 • Te combineren met bijlessen
 • 1 maand opzegtermijn

**De huiswerkbegeleiding in Haarlem is voor het schooljaar 2017-2018 samengevoegd met de huiswerkbegeleiding op de Bronsteeweg in Heemstede. Daar hebben wij meer ruimte, betere faciliteiten en het is slechts 10 minuten fietsen vanaf onze vestiging in Haarlem**

Bijles Haarlem

Wij verzorgen bijles voor zowel de basis- als de middelbare school maar ook voor MBO & HBO. Dit  kan zowel overdag als in de avonduren en eventueel in overleg op zaterdag, zondag en/of tijdens de schoolvakanties. Met onze ervaren docenten wordt één op één intensief aan een bepaald vak gewerkt. Hierbij wordt o.a. aandacht besteed aan uitleg van de lesstof, begrip, inzicht, veel oefenen en het toepassen van de desbetreffende stof. Het is ook mogelijk om een combinatie bijles te boeken waarbij meerdere vakken kunnen worden behandeld.

**De bijlessen in Haarlem zijn voor het schooljaar 2017-2018 samengevoegd met de bijlessen op de Bronsteeweg in Heemstede. Daar hebben wij meer ruimte, betere faciliteiten en het is slechts 10 minuten fietsen vanaf onze vestiging in Haarlem**

Bel voor een afspraak +31(0)6-38761258 of vul ons contactformulier in.

Contactformulier Haarlem

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Uw bericht *

Managing Partner
Nassira el Hasnaoui
Nassira el Hasnaoui is werkzaam als vestigingsmanager bij de Bijles Academie Zuid-Kennemerland.
Zij heeft haar bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam succesvol afgerond. Na haar bachelor is Nassira als orthopedagoog i.o. begonnen aan de master Orthopedagogiek. Nassira wil met haar passie, kennis en ervaring een prettige leeromgeving voor de leerlingen creëren waarbij begeleiding op maat, een veilige omgeving en de prestaties van de leerlingen voorop staan.
rijcken
Paul Rijcken
Begin 2010 is hij als senior consultant gestopt met werken bij Policy Research Corporation. Hij wilde een nieuwe uitdaging aangaan: het onderwijs! Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn kennis van internationale onderwijssytemen in combinatie met zijn consultancy skills (structureren en prioriteren) leerlingen naar betere studieresultaten kan begeleiden.