Bijles Academie

Heemstede – Huiswerkbegeleiding en Bijles

De Bijles Academie Heemstede bevindt zich in het oude Gramophone house aan de Bronsteeweg. Deze vrijstaande villa is rond 1870 gebouwd in de destijds geliefde chaletstijl. Het pand is uitermate geschikt voor bijles en huiswerkbegeleiding. Het is erg ruim, maar toch overzichtelijk en gezellig. Met veel enthousiasme en expertise begeleiden we iedereen op een manier die past bij de leerling in kwestie. Heb je hulp nodig met een bepaald vak, of met het maken van huiswerk of planningen in het algemeen, kom dan snel een keer langs voor een vrijblijvend gesprek voor huiswerkbegeleiding of bijles. Wij helpen je graag om je schoolresultaten naar een hoger niveau te tillen.

Onze huiswerkbegeleiding is open van maandag t/m vrijdag van 14.00 – 20.00u.

De bijlessen kunnen in overleg ook in het weekend of in de avonduren worden gegeven.

Bel voor een afspraak naar +31(0)6-38761258 of vul ons contactformulier in.

Contactformulier

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Uw bericht *

Managing Partner
Britt Faber
Britt Faber is werkzaam als vestigingsmanager bij de Bijles Academie Heemstede.
In mei 2016 heeft ze haar Master Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam succesvol afgerond. Naast haar studie is ze werkzaam geweest als jeugd volleybaltrainer en heeft zij kinderen met diverse psychische problematiek begeleid. Britt wil met haar kennis en ervaring een prettige leeromgeving creëren waarbij een goede sfeer, een veilige omgeving en de prestaties van de leerlingen voorop staan.
rijcken
Paul Rijcken
Begin 2010 is hij als senior consultant gestopt met werken bij Policy Research Corporation. Hij wilde een nieuwe uitdaging aangaan: het onderwijs! Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn kennis van internationale onderwijssytemen in combinatie met zijn consultancy skills (structureren en prioriteren) leerlingen naar betere studieresultaten kan begeleiden.