Bijles Academie

Heemstede – Huiswerkbegeleiding en Bijles

De Bijles Academie Heemstede bevindt zich in het oude Gramophone house aan de Bronsteeweg. Deze vrijstaande villa is rond 1870 gebouwd in de destijds geliefde chaletstijl. Het pand is uitermate geschikt voor bijles en huiswerkbegeleiding. Het is erg ruim, maar toch overzichtelijk en gezellig. Met veel enthousiasme en expertise begeleiden we iedereen en bieden wij begeleiding op maat.

Huiswerkbegeleiding Heemstede

Tijdens de huiswerkbegeleiding worden de leerlingen begeleid in het maken van hun schoolwerk. Naast het plannen, het toezien op het maken van het huiswerk en overhoren vinden wij het ook erg belangrijk dat er een rol is weggelegd voor het ‘Leren Leren’.

Hoe leert het kind en zou dat misschien anders of beter kunnen? Met handige tips en goede begeleiding proberen wij de leerling hierin te ondersteunen. In een huiselijke sfeer waarbij naast hard werken ook het sociale aspect een belangrijke rol speelt, werken wij aan de studieresultaten van de leerling.

Speerpunten van onze huiswerkbegeleiding:

 • Wij werken met leerlingvolgsysteem Homi; de leerling checkt in/uit bij binnenkomst/weggaan, direct gekoppeld aan Magister en iedere dag een update voor ouders via de les samenvatting per email
 • Leren plannen; hoe doe je dat en hoe breng je structuur aan?
 • Aanleren van de juiste studievaardigheden zoals ‘Leren Leren’
 • Al het maakwerk kan worden nagekeken
 • Alle vragen omtrent de lesstof worden beantwoord
 • Alle toetsen  worden overhoord

Openingstijden:

 • Maandag t/m vrijdag 14.00 – 20.00 uur
 • De bijlessen kunnen in overleg ook in het weekend of in de avonduren worden gegeven.

En verder. . .

 • Instromen wanneer je wilt
 • Afname aantal middagen in overleg; we adviseren een minimum van 2 middagen per week
 • Ziek? Dan kun je deze gemiste dag komen inhalen op een ander moment
 • Te combineren met bijlessen
 • 1 maand opzegtermijn

Bijles Heemstede

Wij verzorgen bijles voor zowel de basis- als de middelbare school maar ook voor MBO & HBO. Dit  kan zowel overdag als in de avonduren en eventueel in overleg op zaterdag, zondag en/of tijdens de schoolvakanties. Met onze ervaren docenten wordt één op één intensief aan een bepaald vak gewerkt. Hierbij wordt o.a. aandacht besteed aan uitleg van de lesstof, begrip, inzicht, veel oefenen en het toepassen van de desbetreffende stof. Het is ook mogelijk om een combinatie bijles te boeken waarbij meerdere vakken kunnen worden behandeld.

Huiswerk maken, extra uitleg en begeleiding op maat in een prettige leeromgeving; voelt als thuis!

Heb je hulp nodig met een bepaald vak, of met het maken van huiswerk of planningen in het algemeen, kom dan snel een keer langs voor een vrijblijvend gesprek voor huiswerkbegeleiding of bijles. Wij helpen je graag om je schoolresultaten naar een hoger niveau te tillen.

Onze huiswerkbegeleiding is open van maandag t/m vrijdag van 14.00 – 20.00u.

De bijlessen kunnen in overleg ook in het weekend of in de avonduren worden gegeven.

Bel voor een afspraak naar +31(0)6-38761258 of vul ons contactformulier in.

Contactgegevens

Contactformulier

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Uw bericht *

Managing Partner
Nassira el Hasnaoui
Nassira el Hasnaoui is werkzaam als vestigingsmanager bij de Bijles Academie Zuid-Kennemerland.
Zij heeft haar bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam succesvol afgerond. Na haar bachelor is Nassira als orthopedagoog i.o. begonnen aan de master Orthopedagogiek. Nassira wil met haar passie, kennis en ervaring een prettige leeromgeving voor de leerlingen creëren waarbij begeleiding op maat, een veilige omgeving en de prestaties van de leerlingen voorop staan.
rijcken
Paul Rijcken
Begin 2010 is hij als senior consultant gestopt met werken bij Policy Research Corporation. Hij wilde een nieuwe uitdaging aangaan: het onderwijs! Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn kennis van internationale onderwijssytemen in combinatie met zijn consultancy skills (structureren en prioriteren) leerlingen naar betere studieresultaten kan begeleiden.