Bijles Academie

Leidsche Rijn – Vleuten: Bijles voor Basisschool en VO

De Bijles Academie Leidsche Rijn – Vleuten is gevestigd aan de Jazzsingel 900 in Utrecht (tel: 06-36 34 77 97) en is de tweede vestiging van de BijlesAcademie in Utrecht. Bij ons staat de leerling centraal en werken we met bijles samen aan de schoolprestaties. Naast de (inhoudelijke) begeleiding naar goede resultaten ligt de focus  ook op het vergroten van zelfvertrouwen en zelfkennis.  We zijn ons ervan bewust dat iedereen anders is en daarom kijken we altijd goed wat voor welke leerling het beste werkt. We leggen nadruk op “leren leren”, waarbij er samen met de leerling wordt onderzocht hoe hij of zij leert en of dit misschien anders of beter kan. Door de informele sfeer voelt de leerling zich thuis, veilig en op zijn gemak. De ervaring leert dat deze aanpak zeer effectief is.

Ons team bestaat uit enthousiaste bijlesdocenten en studiecoaches, die allemaal een universitaire achtergrond hebben en zorgvuldig geselecteerd zijn op hun didactische en sociale kwaliteiten.

 

Bijles

Voor bijles kunnen leerlingen en studenten bij ons terecht. We geven bijles voor vakken van de basisschool zoals Taal, Rekenen en CITO en alle vakken van de middelbare school. Daarnaast kunnen studenten op onze vestiging in Utrecht Oost terecht voor bijles in vakken MBO/HBO/WO.

Om bijles zo passend mogelijk te maken kan er per week worden bekeken of er nog bijles nodig is. Hiermee leveren we maatwerk, flexibiliteit en waarborgen we de kwaliteit.

Onze studentdocenten zijn allemaal universitair opgeleid en zijn goed in staat stof begrijpelijk en behapbaar te maken. Zo werken jullie samen aan een goed resultaat.

Klik hier voor meer info en tarieven bijles

Contactformulier Leidsche Rijn

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Uw bericht *

Managing Partner
Iro Edobor
De Bijles Academie Utrecht wordt gerund door Iro Edobor. Al jong vond Iro het belangrijk en een uitdaging om het beste uit haarzelf, maar ook uit andere te halen. Zij ging daarom al op jonge leeftijd werken in het onderwijs als docente Maatschappijleer. Na een aantal jaar was het tijd om zichzelf verder te ontplooien en na een wereldreis kwam zij terecht in het bedrijfsleven. Toch bleven jongeren en coaching trekken, dus volgde zij een Post HBO opleiding tot lifecoach en besloot uiteindelijk om het roer helemaal om te gooien en voor zichzelf te beginnen als gecertificeerd coach en trainer. Nu werkt zij al een aantal jaar als coach en trainer. Ze coacht onder andere startende docenten in het onderwijs en geeft trainingen voor stichting, FC de Krachtpatsers, die workshops en trainingen geven aan jongeren op het gebied van zelfinzicht en persoonlijk leiderschap. Met de BijlesAcademie Utrecht combineert zij haar passie voor jongeren en persoonlijke ontwikkeling met haar organisatorische kwaliteiten.
Anneloes de Groot
Anneloes heeft jarenlang in de werving & selectie en HR branche gewerkt. Dit deed zij met veel plezier, met name omdat zij uitsluitend met young professionals en met studenten werkte. Het gevoel te 'moeten' reizen bleef haar echter achtervolgen, wat er voor zorgde dat zij voor langere tijd naar Afrika vertrok. Terug in Nederland wilde Anneloes nog altijd graag met jongeren werken, maar dan wel op een manier dat zij hen voor langere periode kon begeleiden om ook daadwerkelijk resultaat te zien. En dat kon bij de BijlesAcademie! Met veel plezier runt zij nu de vestiging in Leidsche Rijn - Vleuten en kan zij tegelijkertijd haar coach ambities nastreven. Het begeleiden en structuur geven aan een scholier geeft haar dan ook enorm veel voldoening.