Bijles Academie

Utrecht West/ Oog in Al: Huiswerkbegeleiding & Bijles voor Basisschool en VO

De Bijles Academie Utrecht West/Oog in Al  is gevestigd op de Kanaalweg 174  (tel: 06-36 34 77 97) en is de tweede vestiging van de BijlesAcademie in Utrecht.

Deze vestiging bevindt zich op het sportpark Marco van Basten, in de mooie wijk Oog in Al. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken scholieren aan hun huis- en leerwerk met uitzicht over de sportvelden en in de pauze is er de mogelijkheid om lekker naar buiten te gaan en eventueel even een balletje te trappen. Om er daarna weer vol goede moed tegenaan te gaan.

Flexibiliteit en maatwerk zijn heel belangrijk voor ons. Naast de (inhoudelijke) begeleiding naar goede resultaten ligt de focus  ook op het vergroten van zelfvertrouwen en zelfkennis.  We zijn ons ervan bewust dat iedereen anders is en daarom kijken we altijd goed wat voor welke leerling het beste werkt. We leggen nadruk op “leren leren”, waarbij er samen met de leerling wordt onderzocht hoe hij of zij leert en of dit misschien anders of beter kan. Door de informele sfeer voelt de leerling zich thuis, veilig en op zijn gemak. De ervaring leert dat deze aanpak zeer effectief is.

Ons team bestaat uit enthousiaste bijlesdocenten en studiecoaches, die allemaal een universitaire achtergrond hebben en zorgvuldig geselecteerd zijn op hun didactische en sociale kwaliteiten.

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding worden middelbare scholieren begeleid in het maken van hun schoolwerk. Doordat er 1 begeleider op maximaal 6 leerlingen is, is er veel persoonlijke aandacht.

Naast het plannen,  het toezien op het maken van het werk en overhoren vinden wij het ook erg belangrijk dat er een rol is weggelegd voor het ‘Leren Leren’. Hoe leert het kind en zou dat misschien anders/beter kunnen? Met handige tips en goede begeleiding is hier veel in te winnen. In een huiselijke sfeer waarbij het sociale ook een belangrijke rol speelt (wij zijn geen school), willen wij ervoor zorgen dat de intrinsieke motivatie wordt gestimuleerd.

Klik hier voor meer informatie, aanpak en tarieven huiswerkbegeleiding

Bijles

Ook voor bijles kunnen leerlingen van de basisschool en middelbare school bij ons terecht. We verzorgen bijles in onder andere Taal, Rekenen en CITO training, alsmede alle vakken van de middelbare school. Daarnaast kunnen studenten op onze vestiging in Utrecht Oost terecht voor bijles in vakken MBO/HBO/WO.

Om bijles zo passend mogelijk te maken kan er per week worden bekeken of er nog bijles nodig is. Hiermee leveren we maatwerk, flexibiliteit en waarborgen we de kwaliteit.

Onze studentdocenten zijn allemaal universitair opgeleid en zijn goed in staat stof begrijpelijk en behapbaar te maken. Zo werken jullie samen aan een goed resultaat.

Klik hier voor meer info en tarieven bijles

Contactformulier Utrecht West/ Oog in Al

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Uw bericht *

 

Managing Partner
Iro Edobor
De Bijles Academie Utrecht wordt gerund door Iro Edobor. Al jong vond Iro het belangrijk en een uitdaging om het beste uit haarzelf, maar ook uit andere te halen. Zij ging daarom al op jonge leeftijd werken in het onderwijs als docente Maatschappijleer. Na een aantal jaar was het tijd om zichzelf verder te ontplooien en na een wereldreis kwam zij terecht in het bedrijfsleven. Toch bleven jongeren en coaching trekken, dus volgde zij een Post HBO opleiding tot lifecoach en besloot uiteindelijk om het roer helemaal om te gooien en voor zichzelf te beginnen als gecertificeerd coach en trainer. Nu werkt zij al een aantal jaar als coach en trainer. Ze coacht onder andere startende docenten in het onderwijs en geeft trainingen voor stichting, FC de Krachtpatsers, die workshops en trainingen geven aan jongeren op het gebied van zelfinzicht en persoonlijk leiderschap. Met de BijlesAcademie Utrecht combineert zij haar passie voor jongeren en persoonlijke ontwikkeling met haar organisatorische kwaliteiten.
Anneloes van Vliet - de Groot
Jongeren begeleiden is iets dat Anneloes al bijna 10 jaar doet. Zij begon in de werving & selectie branch in hartje Amsterdam, waar ze jongeren een fijne plek op de arbeidsmarkt probeerde te geven. Na een lange reis naar haar geliefde Afrika, startte zij in een Amsterdams ziekenhuis, om wederom jonge studenten te begeleiden met het vinden van een geschikte baan. Een kans om de vestiging in Utrecht West/Oog in Al te gaan runnen kon ze dan ook niet laten schieten. Hier kan zij echt de tijd nemen om te kijken wat een leerling nodig heeft en daarbij een concreet plan opstellen. Iedereen is tenslotte geniaal, als er maar een plan ligt dat bij diegene past!