Bijles Academie

Utrecht Oost – Huiswerkbegeleiding en Bijles. Van Basisschool tot WO.

Bij de Bijles Academie Utrecht Oost, gevestigd op de benedenverdieping van een mooi pand op de Burgemeester Reigerstraat, staat persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen en studenten voorop. De  verbetering van de school- en studieprestaties staan uiteraard op nummer 1. Maar ook het verhogen van het zelfvertrouwen en inzicht krijgen in de eigen capaciteiten zijn belangrijk. Dit doen wij door veel positieve aandacht te geven aan leerlingen en studenten bij de bijles en/of huiswerkbegeleiding en zoveel mogelijk maatwerk te leveren. Want wat voor de één werkt, werkt niet per definitie voor een ander. Bel voor een afspraak naar  06-46 02 46 17 of vul ons contactformulier in.

De BijlesAcademie Utrecht heeft ook een vestiging in Utrecht West/ Oog in Al

 

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding (dagelijks van 14.00 – 20.00) worden middelbare scholieren begeleid in het maken van hun schoolwerk. Doordat er 1 begeleider op maximaal 6 leerlingen is, is er veel persoonlijke aandacht.

Naast het plannen,  het toezien op het maken van het werk en overhoren vinden wij het ook erg belangrijk dat er een rol is weggelegd voor het ‘Leren Leren’. Hoe leert het kind en zou dat misschien anders/beter kunnen? Met handige tips en goede begeleiding is hier veel in te winnen. In een huiselijke sfeer waarbij het sociale ook een belangrijke rol speelt (wij zijn geen school), willen wij ervoor zorgen dat de intrinsieke motivatie wordt gestimuleerd.

Klik hier voor meer informatie, aanpak en tarieven huiswerkbegeleiding

Bijles

Wij verzorgen bijles in alle vakken op basisschool, middelbare school, MBO, HBO en WO niveau. Flexibiliteit en kwaliteit staan hierin voorop. Onze docenten zijn allemaal universitair geschoold en zijn goed in staat om de stof begrijpelijk te maken om zo samen met jou te komen tot een goed resultaat. Maatwerk is hierin belangrijk. Dus de bijles die nodig is en niet meer. Dit kan zelfs per week worden bekeken. Wij zoeken samen met jou naar de beste manier. Snel en effectief.

Klik hier voor meer info en tarieven bijles

Tentamentrainingen

In samenwerking met JoHo Utrecht (www.joho.nl) organiseren wij regelmatig diverse tentamentrainingen op HBO en WO niveau. Struikelvakken zoals bijvoorbeeld MTS, Privaatrecht en Wiskunde worden in korte en betaalbare trainingen aangepakt, zodat je goed voorbereid je tentamen in gaat. Meer info vind je op deze website onder tentamentrainingen. JoHo abonnees krijgen 10% korting op alle bijlessen en tentamentrainingen.

Bij JoHo kun je terecht voor samenvattingen, oefententamens en ander ondersteunend studiemateriaal voor studenten aan de HvA, Vu en UvA. De tentamentrainingen worden gebaseerd op de samenvattingen van JoHo, dus raden wij aan deze mee te nemen naar de trainingen. Kijk op JoHo.nl voor het volledige aanbod per studie.

Contactformulier Utrecht

Uw naam *

Uw email *

Telefoon *

Uw bericht *

Managing Partner
Iro Edobor
De Bijles Academie Utrecht wordt gerund door Iro Edobor. Al jong vond Iro het belangrijk en een uitdaging om het beste uit haarzelf, maar ook uit andere te halen. Zij ging daarom al op jonge leeftijd werken in het onderwijs als docente Maatschappijleer. Na een aantal jaar was het tijd om zichzelf verder te ontplooien en na een wereldreis kwam zij terecht in het bedrijfsleven. Toch bleven jongeren en coaching trekken, dus volgde zij een Post HBO opleiding tot lifecoach en besloot uiteindelijk om het roer helemaal om te gooien en voor zichzelf te beginnen als gecertificeerd coach en trainer. Nu werkt zij al een aantal jaar als coach en trainer. Ze coacht onder andere startende docenten in het onderwijs en geeft trainingen voor stichting, FC de Krachtpatsers, die workshops en trainingen geven aan jongeren op het gebied van zelfinzicht en persoonlijk leiderschap. Met de BijlesAcademie Utrecht combineert zij haar passie voor jongeren en persoonlijke ontwikkeling met haar organisatorische kwaliteiten.