Bij de BijlesAcademie staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij vinden het belangrijk dat het tijdens de begeleiding om meer gaat dan alleen het behalen van een beter cijfer. Onze visie is dat leren leuker kan worden als je de juiste tools aangeleerd krijgt. En omdat iedereen anders is, is het belangrijk dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en maatwerk.

Plan van aanpak

Tijdens een kennismakingsgesprek wordt er uitgebreid ingegaan op de hulpvraag en de doelstellingen. Aan de hand daarvan wordt er een persoonlijk plan van aanpak opgesteld. Dit plan wordt met alle betrokken begeleiders besproken en wordt regelmatig geëvalueerd en waar nodig bijgesteld. Wij geloven in de driehoeksverhouding waarin zowel school, thuis als BijlesAcademie samen een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling en de te behalen resultaten.

Persoonlijke aandacht

Het aanbrengen van structuur in het leren en in het leven is belangrijk. Dit geeft rust en helpt bij het behalen van doelstellingen. Door er te zijn en door actief te plannen zowel tijdens 1-op-1 bijlessen als tijdens de huiswerkbegeleiding dragen we hieraan bij. Waar sta je nu, waar wil je naartoe en welke stappen moeten er worden genomen om daar te komen. We helpen waar nodig en op een manier die het beste past en leren om het uiteindelijk steeds beter zelf te kunnen.

Voor iedereen

We willen graag een open en toegankelijke sfeer creëren voor zowel ouders als scholier. Van basisscholier tot student, iedereen moet zich bij ons op zijn gemak voelen. Door te werken met een jong en professioneel team van coaches en docenten en het vooral niet te moeilijk te maken allemaal. Onze jarenlange ervaring leert dat zolang het een beetje leuk blijft dit de korte en zeker ook de lange termijn resultaten ten goede komt.

Ons aanbod

Bij BijlesAcademie kun je terecht voor huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding , bijles of een combinatie daarvan. Ook organiseren we regelmatig groepstrainingen, bijvoorbeeld op het gebied van CITO.

Je kunt ervoor kiezen om een aantal dagen per week bij ons op een van onze locaties aan de slag te gaan met jouw huis- en leerwerk. Je wordt daarbij ondersteund door onze studiecoaches op zowel inhoudelijk als op het gebied van planning, leren-leren en aan de slag zijn.

En/of je kiest voor een of meerdere uren per week inhoudelijk bijles waarin een bijlesdocent, gespecialiseerd in het vak, jou 1-op-1 stap voor stap en op je eigen tempo uitleg geeft en inzoomt op jouw uitdagingen en verbeterpunten.

Huiswerkbegeleiding

Lees verder

Bijlessen

Lees verder